Schilderen station duivendrecht
Nieuws

Groot onderhoud station Duivendrecht

Volledige vervanging dakbedekking.

Circa 400 geluidsabsorberendepanelen worden vervangen.

Meer dan 30.000m2 aan staal- hout en beton wordt door ons geschilderd. 

11 December 2018

Liefde tussen WEST en station Duivendrecht

Na meer dan 10 jaar gaan wij weer station Duivendrecht conserveren. Nu inclusief vervangen van de geluidsabsoberendepanelen, dakbedekking en conserveren van buizenconstructie op het dak

De constructie dient gereinigd en geconserveerd te worden. De dakbedekking bovenop de tubes van de sporen 1 en 4 worden vervangen door EPDM.

Het station is in twee niveaus uitgevoerd, beide niveaus behoren tot de scope van het project. De twee niveaus worden onderverdeeld in perronkappen WP-SHL (sporen 1 & 4) en perronkappen UT ASD (sporen 5 & 8). Beide perronkappen bestaan uit beton delen, stalen delen en houten dakpanelen. Alle geluiddempende isolatieplaten op beide niveau's worden door ons vervangen. Ook boven de 2 sporen van de GVB zullen aanpakken.

Station Duivendrecht hebben wij gescoord d.m.v. fictieve korting van de CO2 Prestatieladder. Naast dat wij stroom (230V) gebruiken van NS Station, gaan wij de Buffel, onze platform hoogwerker,  inzetten boven de treinsporen. Hiermee besparen wij aanzienlijk op transportkosten van personeel, gezien er met 8 man tegelijk gewerkt kan worden in plaats van 1 man per hoogwerker of 2 man op een rolsteiger.

Wij werken o.a. voor

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste het laatste nieuws in je inbox.

Aanmelden

Copyright © Straal- en schildersbedrijf WEST b.v.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring