Nieuws

Reiniging en herstelconservering Vleutense(spoor)brug

"Geluidsabsorberende maatregelen op de Vleutensespoorbrug".

19 maart 2018

Reinigen voor geluidsabsorberende cassettes

In het deelproject van UtARK, het geluidsabsorberende maatregelen omtrent het spoor, hebben wij ook een steentje mogen bijdragen. Als opdracht hebben wij verkregen om huidige geconserveerde stalen oppervlakte op de Vleutensespoorbrug goed te reinigen.

Tijdens de uitvoering van dit project dient er goed en nauw samen gewerkt te worden met andere aannemers om dit deelproject goed op te leveren.

Als begin van alle werkzaamheden zal er een waterdichte hulpconstructie opgehangen worden onder de brug. Waarna de werkzaamheden hierop van start kunnen gaan. In eerste instantie dient er goed gereinigd te worden, want in bijna elke sector geldt: je werkt altijd lekkerder met een schoon oppervlak. Na het reinigen zullen er stiftlassen worden gecreëerd voor extra verankering, waarna wij de conservering herstellen. Deze reiniging dient ook uitgevoerd te worden om de functionaliteit en kwaliteit van de lijm te kunnen waarborgen die na het lassen zal worden geplaatst, waarna de geluidsabsorberende cassettes, sandwichbeplating, worden geplaatst welke op de langs- en dwarsdragers liggen.

 De Vleutensespoorbrug ligt naast de Hogeweidebrug (gele brug) welke wij in 2010 mochten conserveren. Zie hier voor meer informatie. 

Hogeweidebrug

Wij werken o.a. voor

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste het laatste nieuws in je inbox.

Aanmelden

Copyright © Straal- en schildersbedrijf WEST b.v.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring