Nieuws

Update station Almere

1ste fase gereed!

27 Mei 2021

Groot onderhoud station Almere

Samen met onze opdrachtgever Prorail, de gemeente Almere, de provincie Flevoland en de NS  werken wij aan de grootste onderhoudsbeurt aan een Station in 2021.

Het gaat hierbij om Station Almere, welke een grote verbouwing en onderhoudsbeurt ondergaat. Diverse partijen en firma’s zijn betrokken bij dit grote project waaronder wij van WEST.

In een vorig bericht (04-2020) hebben wij jullie op de hoogte gesteld van de werkzaamheden die kwamen en op welke wijze wij de werkzaamheden veilig en kwalitatief zouden gaan uitvoeren.

Ondertussen zijn wij een jaar verder en willen we op deze wijze jullie op de hoogte houden van de voorderingen.

Alle werkzaamheden (zonnepanelen, glas- en schilderwerk en dakkoepels) hebben wij verdeeld onder drie fases. Het station zelf is ook verdeeld in drie delen waarbij wij alle werkzaamheden aan één deel van het station uitgevoerd worden tijdens één fase.

Ondertussen is Fase 1 afgerond. Het eerste deel van het station ziet er sprankelend uit met nieuwe zonnepanelen, vernieuwde lichtstraten en een staalconstructie met een heerlijke diepe kleur rood conservering laag.

Momenteel werken wij in Fase 2. Tijdens deze fase worden veelal dezelfde werkzaamheden verricht alleen in het tweede deel van het station. De voortgang gaat vlot en alle betrokken partijen zijn tevreden over de nauwe samenwerking en communicatie.

Wij van WEST dagen jullie uit om een kijkje te nemen bij dit vernieuwde station om zelf eerstehands te kunnen zien en ondervinden wat wij en onze partners kunnen leveren aan werk!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste het laatste nieuws in je inbox.

Aanmelden

Copyright © Straal- en schildersbedrijf WEST b.v.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring