Project

Conserveren Station Leiden de Vink

Werkzaamheden

  • Conserveren van constructie stationskappen;
  • (De)monteren lichtarmaturen;
  • Conserveren wachtruimtes;
  • Betonreparaties.

Over het project

Bij het aannemen van het project, hebben wij ook gekeken naar de hinder voor reizigers, daarmee hebben wij een hangende hulpconstructie. Door het bouwen van een hangende hulpconstructie hebben de reizigers minimale overlast bezorgd. De werkzaamheden aan de liften, konden wij niet vanuit de hulpconstructie uitvoeren dus om nogmaals geen hinder te veroorzaken bij reizigers hebben wij deze in de nacht uitgevoerd.

Wij hebben de twee identieke wachtruimtes en stationskappen aan spoor 1-2 en 3-4 in zijn geheel geconserveerd. Daarnaast zijn de oude TL (verlichtingsbakken) gedemonteerd en tijdelijke verlichtingsbakken terug geplaatst. Dit i.v.m grote aanpak LED verlichting op alle stations van ProRail (NS Stations).

Op dit project is er gekozen voor een combinatie van “bouwverven” en “protectivecoating” van PPG-Sigma. Doordat er nog in Maart kans bestaat dat er lage temperaturen kunnen voorkomen, is gekozen om harders (B-comp.) te gebruiken voor lage temperaturen (LT).

Het houtwerk is totaal in de hoogglans S2U Allure Gloss geverfd. Staal, Aluminium en Trespa in de SigmaDur 550 en in de primer gezet met SigmaCover 630 & 280 LT (Low Temperature).

Ook zijn er diverse betonreparaties uitgevoerd met Coltura Mortel EPU in combinatie met Coltura primer MAC en drie maal overlaagd met de epoxy SigmaCover 480.

Opdrachtgever:
ProRail

Aanneemsom:
€ 170.000,-

Begin datum:
01-03-2015 tot 01-07-2015

Contact

Heeft u een vraag?
Bel ons gerust op of laat hieronder een bericht achter.

+31(0)10 245 71 65

Uw vraag

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste het laatste nieuws in je inbox.

Aanmelden

Copyright © Straal- en schildersbedrijf WEST b.v.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring